Bildqualität

Belangrijke tips om the perfect resultat te krijgen:

- Hoofd, schouders en borst moeten volledig aanwezig zijn op de foto. Hoe verder de persoon op de foto staat hoe groter de kans is dat de foto niet scherp/korrelig op de kaart komt. Foto's waar delen van het gezicht of lichaam half op staan ​​krijgen vaak niet het gewenste eindresultaat.

- Foto moet gemaakt zijn in daglicht , bij voorkeur niet in het donker.

- Gebruik bij voorkeur geen foto's von Facebook, Instagram oder Snapchat . Diese Websites/Apps verkleinern das Foto mit 15 % des ursprünglichen Fotos. Als je de foto niet zelf hebt gemaakt, vraag of degene die hem heeft gemaakt deze e-mailt.

- Gebruik bij voorkeur tolle Fotos sterben über Whatsapp zijn verkregen. WhatsApp verkleinert die Fotos um 15 % vom Ursprung.

- Screenshots ok geworden afgeraden omdat de kwaliteit minimaal ist.

- Bij voorkeur een foto waarbij de person die er op staat niet volldig op gaat in de backgrond.

- Onze Designers halen de background keurig netjes way en daar waar nodig wordt de foto bearbeitet om tot het resultaat te comen.

Als wij zien dat de foto van te lage kwaliteit ist nemen wij contact met je op. In sommige gevallen kunnen wij u niet bereiken en u zult begrijpen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de foto die u aanlevert.

Verwijderen jullie de backgrond van mijn foto?
Ja, het enige wat je hoeft te doen is je volledige foto uploaden en onze Designers halen de background keurig netjes weg.

Bestel je eigen fifa kaart auf www.eigenfifakaart.nl